2009-03-18 18:57:23• hírek • www.danubius.hu

Testvére lesz Davidnek

Madonna megerősítette a hírt: újabb gyermeket fog adoptálni.

Madonna 2006-ban fogadta örökbe David Banda-t, a most már hároméves kisfiút. Akkor rengeteg támadást kapott az 50 éves énekesnő: részben a malawi államtól, mely tiltja, hogy külföldiek fogadjanak örökbe gyerekeket. A másik harcot az édesapával kellett megvívnia, ugyanis mikor megtudta, hogy fiát adoptálni akarják, visszakövetelte magának. Közel egy évi huzavona után végül Madonna-nál maradhatott a nyomorból kiszakított kisfiú.

A frissen elvált énekesnő hivatalosan is megerősítette a hírt, hogy Davidnek kistestvére lesz: egy újabb gyerek adoptálását tervezi Malawi-ból. Szeretné, ha a malawi kormány támogatná őt, s lehetővé tenné, hogy külföldre vigye az új családtagot. Viszont azt nem árulta el, hogy Davidnek öccse vagy húga lesz majd.

"Nagyon sokan mondják, különösen malawi barátaink közül, hogy Davidnek szüksége lenne egy malawi testvérre. Régóta fontolgatom a dolgot, de csakis akkor fogadok örökbe, ha azt a malawi emberek és a kormány is támogatja. A legfontosabb számomra, hogy a fiam a lehető legtöbbet megtanuljon a világról, de mindig is kötődjön a gyökereihez és a malawi kultúrához. A szobájában van egy nagy Afrika térkép, amin a nyilak mind Malawi-ra mutatnak." - mondta el az énekesnő.

Madonna megerősítette a hírt: újabb gyermeket fog adoptálni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: